Storage Support hecht grote waarde aan de strategische samenwerking met toonaangevende fabrikanten in de storage industrie.

Het op peil houden van onze technische kennis en het continu evalueren van nieuwe producten is essentieel. Om die reden worden onze engineers en consultants regelmatig getrained en up to date gehouden door onze partners.

logo artec
Artec Archiving

Het in Duitsland gevestigde Artec-IT Solutions produceert al decennia een systeem om ongestructureerde data te archiveren.

logo barracuda
Barracuda

Als Premium Partner van Barracuda Networks heeft StorageSupport de focus op vooral de Backup en Message Archiving producten.

logo emc
EMC

EMC biedt u een breed aanbod storage-oplossingen. Oplossingen die beantwoorden aan de eisen van uw bedrijf, nu en in de toekomst.

logo hp
Hewlett Packard Storage

Bij StorageSupport hebben we al heel lang ervaringen met alle storagesystemen van HP. Bekijk hier de details.

logo huawei
Huawei

Voor elke situatie is er een passende Huawei oplossing en altijd voor een redelijke prijs, en elke denkbare wens is in te vullen.

ibm logo
IBM

Zowel IBM FlashSystems als de Storwize-familie van IBM zijn ontworpen om grote hoeveelheden data efficiënt en veilig op te slaan.

Iland

iland is a global cloud service provider of secure and compliant hosting for infrastructure (IaaS), disaster recovery (DRaaS), and backup as a service (BaaS).

logo nimble storage nimblestorage
Nimble Storage

Met Nimble Storage heeft u de combinatie van snelle opslag, grote capaciteit en een ingebouwde back- up oplossing in dezelfde box.

Scale Computing

Het in Duitsland gevestigde Artec-IT Solutions produceert al decennia een systeem om ongestructureerde data te archiveren.

tegile logo
Tegile

Tegile biedt multifunctionele data storage systemen met flash storage of een zeer efficiënte combinatie van flash en spinning disks.

Zerto logo
Zerto

Zerto biedt efficiënt catastrofe-herstel van gevirtualiseerde datacenters en cloud-omgevingen aan voor professionele gebruikers.

Bekijk ook onze volgende partners:

logo lenovo