Storage Support hecht grote waarde aan de strategische samenwerking met toonaangevende fabrikanten in de storage industrie.

Het op peil houden van onze technische kennis en het continu evalueren van nieuwe producten is essentieel. Om die reden worden onze engineers en consultants regelmatig getrained en up to date gehouden door onze partners.

Dell EMC Storage biedt u een breed aanbod storage-oplossingen. Oplossingen die beantwoorden aan de eisen van uw bedrijf, nu en in de toekomst. Dankzij ons uniek concept is dat altijd tegen de scherpste prijs..

View details

ExaGrid delivers better backups using the only hyper-converged secondary storage (HCSS) for backup with data deduplication purpose-built for all leading backup applications

View details

Simple. Powerful. Hyperconverged. Het in Duitsland gevestigde Artec-IT Solutions produceert al decennia een systeem om ongestructureerde data te archiveren.

View details

They are recognised by industry analysts as a leader in disaster recovery iland is a global cloud service provider of secure and compliant hosting for infrastructure (IaaS), and backup as a service (BaaS).

View details

Zerto biedt efficiënt catastrofe-herstel van gevirtualiseerde datacenters en cloud-omgevingen aan voor professionele gebruikers.

View details

HP is actief in meer dan 170 landen. Bij StorageSupport hebben we al heel lang ervaringen met alle storagesystemen van HP. Bekijk hier de details.

View details

Zowel IBM FlashSystems als de Storwize-familie van IBM zijn ontworpen om grote hoeveelheden data efficiënt en veilig op te slaan.

View details

Voor elke situatie is er een passende Huawei oplossing en altijd voor een redelijke prijs, en elke denkbare wens is in te vullen.

View details

Als Premium Partner van Barracuda Networks heeft StorageSupport de focus op vooral de Backup en Message Archiving producten.

View details

Met Nimble Storage heeft u de combinatie van snelle opslag, grote capaciteit en een ingebouwde back- up oplossing in dezelfde box. En een betaalbare prijs.

View details

Het in Duitsland gevestigde Artec-IT Solutions produceert al decennia een systeem om ongestructureerde data te archiveren.

View details

Bekijk ook onze volgende partners:

logo lenovo