Storage Support hecht grote waarde aan de strategische samenwerking met toonaangevende fabrikanten in de storage industrie.

Het op peil houden van onze technische kennis en het continu evalueren van nieuwe producten is essentieel. Om die reden worden onze engineers en consultants regelmatig getrained en up to date gehouden door onze partners.

logo artec
Artec Archiving

Het in Duitsland gevestigde Artec-IT Solutions produceert al decennia een systeem om ongestructureerde data te archiveren.

logo barracuda
Barracuda

Als Premium Partner van Barracuda Networks heeft StorageSupport de focus op vooral de Backup en Message Archiving producten.

logo emc
Dell EMC

EMC biedt u een breed aanbod storage-oplossingen. Oplossingen die beantwoorden aan de eisen van uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Exagrid

Executive Summary ExaGrid delivers better backups using the only hyper-converged secondary storage (HCSS) for backup with data deduplication purpose-built for all leading backup applications that leverages a unique architecture optimized for performance, scalability and price. ExaGrid customers achieve the fastest backup times as data is written at the speed of disk and the most recent…

logo hp
Hewlett Packard Storage

Bij StorageSupport hebben we al heel lang ervaringen met alle storagesystemen van HP. Bekijk hier de details.

HiveIO
HiveIO

HiveIO bij StorageSupport HiveIO Fabric is een Software Defined Datacenter (SDDC) oplossing of anders gezegd een compleet geïntegreerd virtualisatie platform. Dit betekent dat alle onderdelen om een software defined datacenter samen te stellen aanwezig zijn, dit zijn: Hypervisor Software defined storage Orchestration Connection broker Profile management Multi-tenancy Automatic cluster management Shared storage Single web user…

HiveIO
HiveIO Mogelijkheden

HiveIO Fabric 7.0 HiveIO Fabric 7.0 biedt belangrijke functionaliteit voor klanten waarmee ze de complexiteit van het datacenter kunnen wegnemen, een vermindering van de belasting van de hypervisor betekent meer efficiency en dus ook een verlaging van de kosten. HiveIO Fabric 7.0 bouwt voort op onze belangrijkste unieke message bus en een voorbereiding op de…

HiveIO
HiveIO Vergelijking met andere Platformen

HiveIO Fabric versus bestaande virtualisatie platformen Het HiveIO Fabric-platform is een volledige vervanging van de traditionele hypervisor-, SDS- en VDI-architectuur uit het verleden. Het optimaliseren van uw platform onder een enkele leverancier brengt niet alleen eenvoud en operationele efficiëntie met zich mee, maar strekt zich ook uit tot aanzienlijke kostenbesparingen door licentiëring door één leverancier,…

logo huawei
Huawei

Voor elke situatie is er een passende Huawei oplossing en altijd voor een redelijke prijs, en elke denkbare wens is in te vullen.

ibm logo
IBM

Zowel IBM FlashSystems als de Storwize-familie van IBM zijn ontworpen om grote hoeveelheden data efficiënt en veilig op te slaan.

Iland

iland is a global cloud service provider of secure and compliant hosting for infrastructure (IaaS), disaster recovery (DRaaS), and backup as a service (BaaS).

logo nimble storage nimblestorage
Nimble Storage

Met Nimble Storage heeft u de combinatie van snelle opslag, grote capaciteit en een ingebouwde back- up oplossing in dezelfde box.

Bekijk ook onze volgende partners:

logo lenovo