hpHewlett Packard Storage

HP is een technologiebedrijf dat in meer dan 170 landen actief is. Zij ontwikkelen technologie en diensten die oplossingen bieden voor de problemen en uitdagingen van mensen en bedrijven en die hen helpen hun mogelijkheden, aspiraties en dromen te verwezenlijken. HP ontwikkelt nieuwe methoden en ideeën om ervaringen met technologie eenvoudiger, waardevoller en vertrouwder te maken en de manier waarop onze klanten leven en werken te verbeteren.

De bedrijfsdoelstellingen van HP hebben sinds 1957 als leidraad gediend voor de algehele bedrijfsvoering Deze werden in dat jaar voor het eerst vastgelegd door de oprichters Bill Hewlett en Dave Packard.

“Om de ultieme efficiëntie en prestatie te bereiken moeten mensen eendrachtig naar gemeenschappelijke doelen toewerken en vermijden dat ze op welk niveau dan ook verschillende doelen nastreven.”

Dave Packard


HP Storage blijft vernieuwen met StoreServ, StoreVirtual en StoreSure

Bij StorageSupport hebben we al heel lang ervaringen met alle storagesystemen van HP. Dat de verschillende storagelijnen steeds weer in een nieuw concept passen en dan een andere benaming krijgen toont de kracht van die oplossingen. De HP EVA heeft een naadloze opvolging gekregen in de nieuwe HP 3PAR oftwel StoreServ lijn. Het LeftHand heet nu StorVirtual en de nieuwe modellenlijn luidt een nieuw tijdperk in op basis van het beproefde concept van All In the Box. De MSA lijn is nog altijd springlevend als StorSure.

Meer details van StoreServ vindt u op de StoreServ pagina van HP.
Meer details van StoreVirtual vindt u op de StoreVirtual pagina van HP.

Een korte indruk van de StorServ lijn is te zien in onderstaand filmpje.

Zowel een iSCSI als FC infrastructuur is bij HP in goede handen. Ook bestaande infrastructuren zijn te handhaven met inpassing van de nieuwe systemen. Wij hebben veel kennis en ervaring opgebouwd in deze projecten die we graag met u delen.

Voor meer informatie over HP kunt u contact opnemen met +31 (0)88-1000500

Neem Contact op

De Website van HP