Dell EMC Storage

Dell EMC biedt u een breed aanbod storage-oplossingen. Oplossingen die beantwoorden aan de eisen van uw bedrijf, nu en in de toekomst. Bijvoorbeeld is de EMC VNXe familie een innovatief Unified Storage platform dat volledig is geoptimaliseerd voor gevirtualiseerde applicaties. De VNXe combineert krachtige hardware met geavanceerde efficiency en managementmogelijkheden in combinatie met beveiligingssoftware om aan de strenge eisen van moderne ondernemingen te voldoen. Het optimaliseren van uw virtuele omgeving is nooit zo eenvoudig geweest.

Storage Support is al jaren EMC Velocity Affliate Partner. Op basis van kennis en ervaring adviseren wij welk EMC systeem het beste bij u past. We kunnen de aankoop als u wilt financieren en naar wens APEX of CAPEX aanbieden inclusief diensten. Installatie, implementatie, migratie en onderhoud verzorgen wij op professioneel niveau inclusief de integratie met onderliggende (virtualisatie) systemen. Dankzij ons uniek concept is dat altijd tegen de scherpste prijs.


emc overzicht
emc2 logo

VNX Serie

De De VNX serie is een nieuwe multiprotocol storage lijn, met een groot aantal eigenschappen die uw efficiency verhogen en uw kosten verlagen.

De VNX modellen zijn schaalbare, flexibele storage oplossingen die van alle markten thuis zijn. Met bijvoorbeeld EMC FAST VP (Fully Automated Storage Tiering – Virtual Pools) wordt de plaatsing van gegevens op uw schijven automatisch continu geoptimaliseerd. Dit betekent een vereenvoudigd beheer van uw storage. Om de allerhoogste performance te halen wordt ook Enterprise Flash (SSD) technologie ingezet.

De VNX serie is vaak een perfecte opvolger van de (Dell EMC) CLARiiON serie vanwege de lage kosten en het behouden van de FC infrastructuur met de optie om te combineren met iSCSI. Het invullen van een remote uitwijk locatie is veel eenvoudiger dan met de CLARiiON reeks. Ook is een migratie naar VMware op NFS omdat alle infrastructuur systemen samen komen in de VNX. Maar ook met Microsoft Hyper-V 2012 is de VNX naadloos te integreren.

Download EMC VNX Serie Overview
Download EMC VNX Series Specifications Overview
Download EMC VNX Series Software Suites Overview


emc vnx

VNXe Serie

De nieuwe EMC VNXe lijn is gebaseerd op dezelfde architectuur als de VNX serie en is bedoeld als een veelzijdige, gunstig geprijsde storage oplossing voor kleine tot middelgrote ondernemingen.

De EMC VNXe lijn biedt naar keuze Fibre Channel, iSCSI (1 of 10Gigabit), FCoE (Fibre Channel over Ethernet) of een combinatie van deze storage protocollen. Het meest krachtige in de VNXe is wel de laagdrempelige beheerinterface die gericht is op de veelzijdige IT beheerder. De inrichting en het management is eerder gebaseerd op functionele wizards dan op kennis intensieve invoering van parameters. En ook de VNXe is naadloos te integreren met VMware of Hyper-V, Exchange, Oracle, SQL, enz. Uniek is de optie om de opslag van bestanden als erkend archief op te slaan. Hiermee is al snel een kostbaar archief systeem uit te sparen om te voldoen aan de moderne eisen vanuit de accountancy wereld.

De VNXe lijn biedt NAS, SAN, iSCSI, FC, CIFS, NFS en meer. Er zijn twee modellen: de VNXe3150, schaalbaar tot 100 disks, en de VNXe3300, schaalbaar tot 150 disks in een combinatie van SSD, 3,5″SAS / NL-SAS, 2,5″SAS / NL-SAS met capaciteiten vanaf 100GB (SSD) tot 3TB NL-SAS. De VNXe 3150 kan daarmee tot 288TB ruwe capaciteit aan en de VNXe 3300 tot 450 TB ruwe capaciteit.

Download EMC VNXe Series overview
Download EMC VNXe Series Software Suites overview


emc vnxe

De rechts staande Youtube clip laat zien hoe eenvoudig het is om een VNXe te installeren. Er is al een VNXe voor ruim onder de vijfduizend Euro geschikt voor een gemiddelde omgeving van 100 werkplekken.

Voor meer informatie over EMC VNX en VNEe serie kunt u contact opnemen met +31 (0)88-1000500

Neem Contact op

De Website van Dell EMC