IBM

ibm logo flashsystems storwizeIBM heeft een nieuwe generatie storageoplossingen op de markt gebracht die aan de huidige eisen voldoet. Zowel IBM FlashSystems als de Storwize-familie van IBM zijn ontworpen om grote hoeveelheden data efficiënt en veilig op te slaan en snel toegankelijk te maken voor bijvoorbeeld analyses. Met deze betrouwbare, beheersbare en schaalbare storagesystemen kan IBM voorzien in de juiste oplossing die past bij het budget, de wensen en grootte van iedere organisatie.


IBM Storwize-familie
IBM ontwikkelde de Storwize-familie op basis van software defined storage-technologie, met de gedachte dat storageomgevingen slimmer en schaalbaar moeten zijn. Wanneer een organisatie en de hoeveelheid data groeit, moet de storageomgeving mee kunnen groeien. Tevens moeten organisaties de mogelijkheid hebben te starten met een klein en betaalbaar storagesysteem dat de benodigde geavanceerde functionaliteiten bevat, kan opschalen wanneer nodig en gemakkelijk centraal te beheren is. Met deze visie in het achterhoofd, introduceerde IBM allereerst de IBM SAN Volume Controller: een geavanceerd storagevirtualisatie-systeem.


Storagevirtualisatie met SVC
Met de snelgroeiende storageomgevingen en complexiteit van de infrastructuur, wordt het moeilijk het geheel te beheren en de kosten binnen de perken te houden. IBM System Storage SAN Volume Controller (SVC) lost deze problemen op. Deze software in de SVC appliance, met een uitgebreide set geïntegreerde functionaliteiten, heeft IBM geïntegreerd in het eerste IBM Storwize-systeem dat in 2010 geïntroduceerd werd.


IBM Storwize V7000
Het eerste IBM Storwize-systeem met de storagevirtualisatie-software SVC, de Storwize V7000, werd op de markt gebracht als de nieuwe generatie storagesystemen voor de midmarket. Met een focus op efficiëntie en schaalbaarheid kan de Storwize V7000 tot vijf keer meer actieve data opslaan op dezelfde fysieke diskruimte. Met de real-time compressietechnologie kan de benodigde storageruimte met 80 procent gereduceerd worden. Daarnaast is de Storwize V7000 gemakkelijk te beheren met behulp van een gebruiksvriendelijke interface.


IBM Storwize V3700
IBM bracht, twee jaar na de introductie van de Storwize V7000, een nieuw entry-model van de Storwize op de markt. De gebruiksvriendelijke en betaalbare Storwize V3700 maakt geavanceerde en schaalbare opslagtechnologie bereikbaar voor de kleinere organisatie en zijn IT-afdeling. Het systeem is gemakkelijk te beheren en installeren en is voorzien van dezelfde gebruiksvriendelijke GUI als de Storwize V7000.


IBM Storwize V5000
De nieuwste aanwinst binnen de familie is de IBM Storwize V5000. Met de V7000 voor de grote onderneming en de V3700 voor kleinere organisaties, is de Storwize V5000 geïntroduceerd als de gevirtualiseerde, flexibele en gebruiksvriendelijke storageoplossing voor de middelgrote onderneming. De Storwize V5000 is uitgerust met thin provisioning voor maximale storage-efficiëntie, virtualiseert de bestaande storageomgeving en migreert veelgebruikte data automatisch naar flash-storage met hoge prestaties. Net als de rest van zijn familie, is dit innovatieve storagesysteem voorzien van een gebruiksvriendelijke GUI.


IBM FlashSystems
Als het gaat om snelheid en capaciteit, kan men niet meer om de nieuwe en innovatieve flash-technologie heen. IBM heeft deze geavanceerde technologie omarmd en heeft IBM FlashSystems ontwikkeld, storagesystemen die voldoen aan de vraag naar extreme performance in deze snelle en concurrerende tijden. Met de kracht van IBM FlashSystems worden bedrijfskritische toepassingen versneld en worden organisaties sneller dan ooit van bedrijfsinzichten voorzien. Door de efficiëntie en schaalbaarheid besparen ondernemingen met IBM FlashSystems tevens op koelings- en energiekosten.


IBM

Neem Contact op

De Website van IBM