Huawei

logo huaweiVoor elke situatie is er een passende Huawei oplossing en altijd voor een redelijke prijs. Vanaf de Storage OceanStor S2000 lijn, via de S5000 tot de S6000 lijn is elke denkbare wens in te vullen. Hierbij is ook direct attached FiberChannel mogelijk waardoor dure FC switches niet meer nodig zijn. Met iSCSI kan via 1 / 10Mbit UTP of via SFT+ een aansluiting worden gevonden. Slimme features als SmartTier, SmartCache, SSDdisken in combinatie met SAS en NL-SAS geven alle bouwstenen voor een degelijke storage.

Op serverniveau is er een keuze tussen de traditonele dual processor server met optioneel veel locale disken tot 8 processor- 15 core Intel Xeon servers voor het zware werk. In de servers kunnen Flashkaarten de performance nog verder opschroeven. Ook modulaire en Bladeservers zijn van de partij bij Huawei. De keuze is groot en wij helpen u graag kiezen.

Als het gaat om switches dan is Huawei al langer bekend voor de lage kosten per poort. Vooral de 48poort 10Gbe systemen zijn de combinatie van eenvoud, snelheid en multi inzetbaarheid.

Voor meer informatie over Huawei kunt u contact opnemen met +31 (0)88-1000500

Neem Contact op

De Website van Huawei