Tegile

tegile logoIn de onstuimige flash based storage markt van vandaag moet je van goede huize komen om onderscheid te kunnen maken. Tegile doet dit al vanaf de eerste dag in haar bestaan. Waar andere vendoren zich beperken tot een enkele, twee of drie bijzonderheden en dan de boot missen op andere, scoort Tegile sterk op alle punten. We willen ze graag kort met u doorlopen om te laten zien waarom u voor Tegile zou kiezen:

All Flash en Hybride
Tegile biedt systemen met alleen maar flash storage of een combinatie van flash en spinning disken. Alle systemen gebruiken dezelfde software architectuur, beheer interface en zijn door elkaar en met elkaar te gebruiken. Aan de voorkant dus een enkel systeem met aan de achterkant de meest optimale samenstelling.

Suprieure reductie van fysiek benodigde capaciteit
Met in-line data compressie en deduplicatie wordt de beschikbare fysieke capaciteit optimaal benut. Omdat het optimaliseren in-line gebeurt merkt u er verder niets van in termen van performance. Het systeem is maximaal ingeregeld om daarvoor te zorgen. De meest recente algoritmen voor compressie en deduplicatie worden gebruikt zodat u altijd de juiste hoeveelheid fysieke capaciteit configureert.

Ingebouwde databescherming
Instant Snapshots, replicatie en in-line data encryptie bij replicatie zorgen dat uw data altijd veilig is. Zonder extra benodigdheden en volledig transparant in te zetten.

Professionele betrouwbaarheid
Alle systemen zijn volledig redundant en in een active-active setting te gebruiken. Deze opzet is door het hele storage systeem doorgevoerd zoals je van een professioneel enterprise class systeem mag verwachten.

Alle bruikbare protocollen
Een breed pallet aan protocollen wordt native ondersteund inplaats van simulaties of op elkaar gestapelde software. Dit geldt voor FC, iSCSI, NFS en CIFS/SMB 3.0. Dus ook alle recente besturingsystemen kunnen naadloos overweg met Tegile.

Gebruikersvriendelijk beheer
Zoals een modern en up to date storage systeem behoort te zijn wordt het beheerd met een intiutieve web gebaseerde interface. Naar wens via een cloud applicatie bewaakt en ondersteund vanuit de hoge kwaliteit support organisatie van Tegile.

De som der delen is meer dan een simpele optelling
Alles samen geeft Tegile meer dan elk ander storage systeem vandaag de dag op de markt. Niet voor niets is het zo succesvol in haar marktsegment. Een groei die gaat doorzetten en waar het verstandig is om er deel vanuit te maken.

Voor meer informatie komen we graag bij u op bezoek om dit uit te leggen en door te nemen.

Neem Contact op

De Website van Tegile