HiveIO Fabric 7.0

HiveIO Fabric 7.0 biedt belangrijke functionaliteit voor klanten waarmee ze de complexiteit van het datacenter kunnen wegnemen, een vermindering van de belasting van de hypervisor betekent meer efficiency en dus ook een verlaging van de kosten.

HiveIO Fabric 7.0 bouwt voort op onze belangrijkste unieke message bus en een voorbereiding op de toekomst met een AI Ready-platform dat een intelligent datacenter zal waarmaken.

HiveIo orchestration hypervisor alternative

Nieuwe mogelijkheden in deze release omvatten:

Ondersteuning voor uitgebreide virtuele server

Voer meerdere werkbelastingen van verschillende applicaties uit op één infrastructuur. Windows of Linux, Server of Desktop maakt niet uit. Met onze uitgebreide virtuele serverondersteuning kan IT het operationele model in het datacenter wijzigen, waardoor ongelijksoortige systemen worden verenigd en tegelijkertijd gebruik blijft maken van de investeringen die al in hardware zijn gedaan.

Gedeelde opslag

Verbetering van de lokale en interne opslagcapaciteit van Hive Fabric, met hyperconverged scale-out opslag. Hive Fabric beheert automatisch het maken, presenteren en doorlopend beheren van de opslag, waardoor naadloze uitbreiding mogelijk is naarmate extra opslagbronnen aan het cluster worden toegevoegd. Geen ingewikkelde installatie, een simpele klik op de knop ‘Inschakelen gedeelde opslag’ is alles wat nodig is.

Cluster Resource Scheduler (CRS)

Vereenvoudig het datacenter drastisch met onze intelligente CRS om de samengevoegde bronnen te beheren. CRS biedt continue, geautomatiseerde monitoring van het resourcegebruik in het cluster en zorgt ervoor dat een workload toegang krijgt tot de benodigde resources door Guest VM’s automatisch tussen servers te verplaatsen om operationele efficiëntie te garanderen. Het resultaat vereenvoudigt niet alleen het datacenter, maar helpt ook de kosten omlaag te brengen door de hoeveelheid hardware te verminderen die nodig is om workloads uit te voeren. Geen ingewikkelde regels om te maken, het is gewoon aan of uit.

HiveIO Fabric en de Cloud

HiveIO Fabric kan als oplossing ingezet worden als een plubic cloud oplossing welke de on-premise omgeving vervangt en waarbij iedere VDI / VSI-omgeving geïntegreerd kan worden. Hoe biedt HiveIO Fabric dezelfde functionaliteit en meer dan andere VSI / VDI-oplossingen? Het is belangrijk om op te merken dat Hive Fabric 7.0 voornamelijk werkt als een full-stack VDI- of VSI-oplossing, bovenop bare metal of anders gezegd commodity hardware. Hieronder worden enkele van de basisfuncties van het HiveIO Fabric-platform nader beschreven.

HiveIO Fabric biedt een zeer flexibel platform om zowel VDI- als VSI-omgevingen te verbeteren. De standaard bare-metal installatie biedt u het platform om workloads te implementeren op een van de volgende architecturen:

Lokale schijf

Het gebruik van lokale SSD om uw workloads uit te voeren, biedt een goede balans tussen kosten en prestaties. Een belangrijk verschil ten opzichte van andere oplossingen is dat Hive Fabric u de mogelijkheid biedt om live te migreren, zelfs wanneer u lokale opslag gebruikt.

In-Memory

Een appliance waarop HiveIO Fabric is geïnstalleerd is in staat om geheugen te alloceren om opslag te bieden voor elke gerichte workload. Tijdens het maken van een guestpool kunt u RAM selecteren als opslagdoel, zodat u kunt blijven profiteren van de extreme prestaties waarbij VDI direct uit RAM wordt aangeboden.

software defined data center hiveio

Shared Storage

HiveIO Fabric biedt ook gedeelde opslag, waarbij lokale schijven van meerdere hosts worden gebruikt om een ​​veerkrachtig gedeeld opslagplatform te bouwen dat ideaal is voor virtualisatie. Druk eenvoudig op de knop “Gedeelde opslag inschakelen” in uw Hive Fabric-cluster en we poolen de opslag in een enkel opslagdoel dat beschikbaar is voor alle hosts in het cluster.

Alle opslagarchitecturen waarnaar wordt verwezen, zijn afkomstig van ons Hive Fabric-platform, zonder dat virtuele apparaten nodig zijn om functies zoals opslagpresentatie, IO-versnelling, deduplicatie of compressie te bieden.

HiveIO Fabric beheer

Naast de geoptimaliseerde opslagplatformen omvat Hive Fabric ook functies die het volledige beheer van het platform mogelijk maken.

Connection Broker

Indien ingeschakeld, beheert HiveIO Fabric zijn eigen guestbroker als onderdeel van de algehele oplossing, waardoor elke clusterhost toegang kan verlenen aan elke guest in het cluster en eindgebruikers een eenvoudig te gebruiken interface wordt geboden om in te loggen en toegang te krijgen tot hun bureaublad.

Management Dashboard

Het dashboard van HiveIO Fabric plaatst cluster orchestration in een enkele gebruikersinterface en bevat functies voor host hardware bewaking, guest management en een API / Message Bus en de console is toegankelijk via een HTML5 webbrowser.

HiveIO

HiveIO vs VMware

Technical Overvieuw